Izrađena su od  visokokvalitetnih, nehrđajućih aluminijskih profila, visine 77 mm. Unutrašnjost profila  ravnomjerno je  ispunjena ekološki prihvatljivom i  prirodno zdravom poliuretanskom ispunom, debljine 19 mm, koja omogućava dobru toplinsku izolaciju i mirni rad vrata.

 

Rolo vrata su jedinstveni proizvod namijenjen prvenstveno za ugradnju u garaže, te su optimalno proizvedena upravo za te uvjete. Za visoku ocjenu uređenja i funkcionalnosti Vaše garaže bitni su sljedeći faktori: vanjski izgled vrata, boja i profil. Savršen  izgled u garaži, lagano korištenje i sigurnost odlučujući  su faktor pri odabiru, te  čine ova vrata jedinstvenim proizvodom u svojoj klasi. Uz sve navedene prednosti, ova vrata nude još puno toga. 

UŠTEDA PROSTORA SE POSTIŽE KONSTRUKCIJOM OPTIMALNE KVALITETE- okomito otvaranje rolo vrata štedi vaš prostor  i ostavlja  garažni prostor potpuno  slobodnim. Svojom formom omogućava maksimalan prostor za parkiranje kako  u garaži tako i ispred nje. Stop može ostati slobodan, sve ovisno o Vašim potrebama, željama i stilu ugradnje. 

OBLIK GARAŽNOG OTVORA – nije bitan  kada je riječ o garažnim rolo vratima. Garažna rolo vrata FIVE STARS uvijek odgovaraju vašem otvoru,   bez obzira na njihov oblik. On može biti pravokutan, zakošen, sa lukom ili segmentom.  


INDIVIDUALNOST I STIL SE OČITUJU U SVIM MODELIMA GARAŽNIH ROLO VRATA FIVE STARS.  Ona se rade po mjeri i prilagođena su upravo vašoj garaži.

BOJE

Važan dio  života i svakodnevnice su BOJE .Ovisno o vašim zahtjevima i željama, u mogućnosti smo vam ponuditi široku  paletu jednobojnih i uzorkovanih standardnih boja, ali za razliku od ostalih ponuđača, u mogućnosti  smo vam ponuditi čak i  plastificirana vrata u RAL boji po vašem izboru. Kvalitetan sloj na vanjskoj i unutarnjoj strani vrata osigurava postojanost boje. Boja je ujedno otporna na vremenske utjecaje. Održavanje samih vrata i njezinih  dijelova je vrlo lako i  jednostavno.

Standardne boje:
RAL 9010 bijela
RAL 9006 srebrna
RAL 8017 smeđa
RAL 8019 smeđa
RAL 6005 zelena
+ boja drveta

Rolo vrata- otvaraju se  okomito kroz vodilicu i namataju  oko osovine u balu. Prilikom namatanja ulaze u  zaštitnu kutiju. Prednost kod rolo vrata: strop garaže ostaje prazan. Taj prostor u garaži možete iskoristiti za spremanje raznih stvari, ovisno o vašim potrebama.

MONTAŽA I UGRADNJA VERTIKALNIH VODILICA:
Vrata se mogu montirati na nekoliko različitih  načina, ovisno o postojećem stanju Vaše garaže i sukladno Vašim željama.
Mogućnosti koje postoje prikazane su na slici:
1.    Iza otvora garaže
2.    Unutar otvora garaže
3.    Izvan otvora garaže

 

Standardna izolirana lamela ima obostrani aluminijskim profilom i poliuretansku ispunu, te je prugastih površina.

Prozorska lamela dolazi sa jednostrukim aluminijskim profilom i svjetlosnim otvorima raspoređenim cijelom dužinom lamele bez ili sa polikarbonatnim ispunama (stakalca).

Lamela za prozračivanje –  to je odzračna lamela sa jednostrukim aluminijskim profilom, koja se koristi većinom u donjem dijelu vrata, ovisno o željama kupaca i u gornjem dijelu vrata.

Završni donji profil – završna lamela sa ojačanim aluminijskim profilom s obje strane, bez ispune.

Bočne ojačane aluminijske vodilice  imaju  brtve  za tiho i sigurno klizanje plašta lamela na koji su ugrađeni bočni čepovi. Na taj način sprečavaju se mehanički i vremenski utjecaji, kao i  mogućnost provale.