Najtraženija i najprodavanija vrsta proizvoda za kontrolu prometnica i parkirnih prostora industrijske i javne namjene su prometne barijere.

 

CAME asortiman prometnih barijera nudi  modele  od  230V A.C. i  od 24V D.C., te modele čije je kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika AISI 304 – model GARD

GARD4

Nova cestovna barijera GARD4 idealno je rješenje za kontrolu parkirališta, stambenih i javnih prolaza do 3,75 m. Blagi obrisi i zaobljene linije  „efekt jadro“ omogućuju barijeri  aerodinamična svojstva, a svojim izgledom barijera GARD4 fleksibilno se uklapa u  različite ambijente. Nova GARD4 rampa dostupna je s motorima napona: 230V izmjenične struje i 24V istosmjerne struje. GARD4 posjeduje model čije je kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika i model letve GO3750 sa zaštitnom gumom.

Dizajn, materijal, tehnologija:

Vrhunski dizajnirana LED bljeskalica integrirana je u samo kućište uređaja i ne zahtjeva posebno održavanje. Njeno bljeskanje vidljivo je tokom rada uređaja. Posebno dizajnirano kućište štiti korisnike od mogućih rizika tijekom rotacije letve. Fotočelija je skladno i estetski integrirana  u kućište uredaja.
GARD4 dostupan je u novoj verziji sa zglobom za elipsastu letvu - idelana za lokacije podzemnih parkirališta niskog stropa.

GARD8

Nova cestovna barijera GARD8 konstruirana  je za upravljanje stambenim i javnim prolazima, te predstavlja  idealno rješenje za kontrolu parkirališta do 7,5 m. Blagi obrisi i zaobljene linije protive se „efektu jedra“ za barijeru koja se savršeno  prilagođava  raznolikostima postavki instalacije.

Gard serija je dostupna u motorima 230V izmjenične struje i 24V  istosmjerne struje, te u verziji kućišta  AISI 301 INOX čellika za one koje su posebno kritične instalacije, kao što su naplatne kućice autocesta ili ostala područja s visokim sadržajem  saliniteta u zraku.
Ekskluzivno dizajnirana LED bljeskalica ugrađena je u samo kućište uređaja, te ne zahtjeva posebno održavanje, a  tijekom rada uređaja vidljivo je njeno bljeskanje. Posebno dizajnirano kućište štiti korisnike od mogućih problema tijekom rotacije letve. U kućište uređaja skladno su i estetski ugrađene: kodna tipkovnica i fotočelija.
Kada je automatizacija izložena ekstremnim vremenskim uvjetima i zahtijeva dodatnu zaštitu, preporuka je postavljanje barijere čije je kućište izrađeno od  nehrđajućeg čelika AISI 304. Dostupan za barijere GARD4 i GARD8. Aluminijska rešetka osigurava  sudionicima u prometu bolju vidljivost prepreke.

GARD12

Cestovna barijera GARD12 je univerzalna verzija rampe dizajnirana isključivo za prolaze velikih dimenzija. Krak cestovne barijere GARD12 pokriva 12 m širine prolaza. Najčešće se primjenjuje za koordiniranje industrijskim  utovar/istovar prolazima i autocestama.
Dva motora znače i dvostruko veću  izdržljivost. G12000 je opremljen sa 2 motora, koja su instalirana na istoj osi, te na taj način osiguravaju neprekidan rad uređaja. Sigurnost je najbitnija, a kako bi se osiguralo sigurno i pouzdano podizanje barijere, sustav koristi protu-uteg, koji se određuje prema dužini letve. Posebna automatizacija sustava odlično se integrira sa Came naredbama i sigurnosnom opremom.

CAT

CAT je jedinstveni, PATENTIRANI Came proizvod modernog izgleda. Kao takav, nalazi veliku primjenu na privatnim i javnim parkiralištima, kako za rezervaciju jednog tako i za rezervaciju više parkirnih mjesta. U ponudi je verzija na 230V i 24V. Najnovija tehnologija i osmišljen dizajn CAT lančane barijere u skaldu je s najzahtjevnijim arhitektonskim kontekstima. Upravo zahvaljujući svom dizajnu, CAT predstavlja  optimalno rješenje za zatvaranje prolaza u povijesnim centrima i ekskluzivnim stambenim područjima. Lančana barijera je rješenje za ocrtavanje parkirnog prostora. Na taj način stavlja se pod nadzor korištenje parkirnog prostora od strane neovlaštenih osoba ili izvan dozvoljenog vremena.
U potpunosti izrađen od čelika, barijera CAT odlično podnosi slučajne udarce vozila kao i vodilica koja osigurava prihvat lanca prilikom spuštanja u nultu poziciju. Princip rada Dir fotočelije auto-sinkronizacijom regulira kabel-fed, između odašiljača i prijemnika. Ova funkcija omogućuje mnogostruke instalacijske zahtjeve, koji su karakteristični u industrijskim postavkama, gdje uređaji moraju biti instalirani na dvije različite visine.

Tipkovnica S9000  je bežični model dizajniran da riješi bespotrebno provođenje kablova ili druge probleme.  Kod uređaja je zaštićen sa milijun kombinacija, kao i bilo kakvog „elektronskog prodora“. Čitač bezkontaktnih kartica TSP01 je napravljen za rad s TST01 karticom,  ili s PCT ključem,  koji je putem TAG senzora spojen na Top, Atomo, Touch i seriju Twin daljinskih upravljača.  Čitač TSP01 pamti do 250 kartica, te je optimalno rješenje za više korisnika unutar sustava.MOOVI PARKIRNE RAMPE

Parkirne rampe u našoj ponudi karakterizira moderan dizajn, sigurnost, efikasnost i pouzdanost.
Brza deblokada pomoću personaliziranog ključa, ugrađena upravljačka jedinica, dostupna verzija s brzim otvaranjem (MOOVI 30S), usporavanje pri zatvaranju i otvaranju (Model MOOVI 30S i MOOVI 30/50RMM), galvanizirano i obojano kućište, samo su neke od mnogih značajki ovog proizvoda.

Sigurna, efikasna i pouzdana MOOVI je idealno rješenje za zatvaranje privatnih zona i parkirnih prostora s vrlo intenzivnim prometom. Kompaktnog izgleda, sa samohlađenjem i personaliziranim ključem za deblokadu MOOVi je pravi proizvod za Vas.

• Ugrađena upravljačka jedinica MOOVI je u ponudi s različitim brzinama otvarnja ovisno o dužini same letve. Usporavnje pri otvaranju i zatvaranju (Mod. MOOVI 30S i MOOVi 30/50 RMM),
• Visoka razina otpornosti kućišta na koroziju s predviđenim utorima za dodatnu opremu,
• Novi dizajn i široka paleta dodatne opreme,
• Galvanizirano i obojeno kućište.