Najmoderniji i najkomforniji preklopni branik sigurno je solarni model DOMOPARK na daljinsko upravljanje. Ostali modeli iz našeg asortimana prekolpnih branika su mehanički.

 

Solarni preklopni branik DOMOPARK

Čuvar parkirnog prostora 
Savršena tehnologija – Iznimna kvaliteta
Moderan izgled – Jednostavnost korištenja
Besplatna ugradnja na području Zagreba i okolice!
Parkiranje bez izlaska iz automobila!

DOMOPARK, zvan čuvar parkinga nalazi široku primjenu u osiguranju javnih i privatnih parkirnih površina, kako u javnim garažama, tako i u poslovno-stambenim objektima.
Jednostavnost rukovanja, odlična kvaliteta i pouzdanost, brza i jednostavna ugradnja, samo su neke od karakteristika čuvara parkinga DOMOPARK.
DOMOPARK je potpuno bežični i daljinski upravljan uređaj, pokretan solarnom energijom, koji omogućava da sačuvate svoje parkirno mjesto. Kučište uređaja je izrađeno od inox čelika.
DOMOPARK je zaista izniman “čuvar parkirnog mjesta” izrađen od materijala otpornih na vanjske utecaje (kiša, prašina, snijeg itd.). Daljinski je upravljan, a nije mu potrebno strujno napajanje,  jer sadrži baterije za pohranjivanje energije dobivene preko solarne ćelije.
Nudi mogućnost ručnog upravljanja (spuštanje i podizanje) u slučaju nemogućnosti daljinskog upravljanja. DOMOPARK se ugrađuje jednostavno i sigurno, a njime se lako rukuje.
DOMOPARK se ugrađuje jednostavno i sigurno, a njime se lako rukuje.

PRIMARNE KARAKTERISTIKE:

izrađen da izdrži težinu automobila
anti-crashing sustav otvaranja i zatvaranja
reverzibilni motor za ručno otključavanje
ako je prisilno pomaknut, vraća se u originalni položaj
maksimalni broj kodova na prijemniku: 10
mogućnost otvaranja 100 dana bez dnevnog svijetla (uz 4 otvaranja po danu)

 

ČUVAR PARKINGA   - preklopni branik za rezerviranje parkirnog mjesta

Svi modeli izrađeni su od pocinčane čelične okrugle cijevi debljine 42,5 mm i masivne pocinčane čelične bazne ploče. Karakterizira ih velika izdrživost, što je važna karakteristika budući da su preklopni branici na parkiralištu  izloženi  habanju, kao i raznim nepogodnim atmosferskim utjecajima. U cijelosti je pocinčan pa je na taj način zaštićen od korozije. Postoje različite dimenzije preklopnih branika - visine od 500 do 600 mm i širine od 350 do 1000 mm, a svi dijelovi su zamjenjivi.

Možete odabrati između modela: zaključavanje  s ključem  ili zaključavanje s lokotom.