Su toplinski izolirana sekcijska vrata, izrađena su od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima  završno sa  slojem od pečenog poliestera. Dolaze u izvedbi LINED (rebrasti lim) i to u četiri standardne boje: bijeloj (RAL 9016) , smeđoj (RAL 8017) , srebrnoj (RAL 9006) i antracit sivoj (RAL 7016) boji. 

 

Po narudžbi je moguće isporučiti ovaj model vrata i  u ostalim bojama. Industrijska sekcijska vrata nudimo  i u izvedbama MIDRIB, FLUSH i SMOOTH. To  su vrhunska vrata za građevine objekte koji zahtjevaju najbolju moguću izolaciju, ali istovremeno i lijep privlačan izgled.

MODEL LINED  - reljefni zaštitni površinski sloj od pečenog poliestera, u izgledu “narančine kore” sa horizontalnim prugama proljepšava izgled zgrade, a održavanje vrata postaje lako i jednostavno.

Dugogodišnju uporabu FIVE STARS TL toplinski izoliranih sekcijskih industrijskih vrata osiguravaju galvanizirani čelični limovi, završni profili i čvrsta konstrukcija sekcija, čak i  pod najzahtjevnijim mehaničkim i vremenskim uvjetima. Vrata su sastavljena  od komponenti europskih proizvođača koji posjeduju ISO 9001 certifikat.

Karakteristike proizvoda:

sekcijska industrijska vrata sa toplinskom izolacijom od dvostruko pocinčanog i plastificiraniog čeličnog lima završno sa slojem od pečenog poliestera,
materijal ispune je poliuretanska pjena debljine 35 ili 45 mm, bez dodatka CFC-11, ekološki prihvatljivi, a termoizolacija je ekvivalentna mineralnoj vuni debljine 80 mm (TM5155) ili 108 mm (TM5255),
sekcije sa brtvama na spojevima sekcija, pokrovnim kapama od galvaniziranog čelika i prekinutim toplinskim mostom (vanjski i unutarnji čelični limovi sekcija odvojeni su brtvom),
Posljednja sekcija s PVC profilom za ukrućenje i gumom za brtvljenje koja onemogućava prodor anepovoljnih tmosferskih utjecaja,
torziona opruga s punom ili cjevastom šipkom s opterećenjem od 15.000 do 100.000 ciklusa,
visokoootporni koloturi s čeličnom užadi od galvaniziranog čelika kakva se koristi i u avioindustriji, sedam puta čvršćom nego što je potebno obzirom na težinu vrata,
kotačići sa kugličnim ležajevima predviđeni za iznimna opterećenja,
vodilice i panti od galvaniziranog čelika,
cilinder brava tri ključa i šipkom za zaključavanje,
izvedba: FLUSH PINSTRIPE (rebrasti lim),
FLUSH (ravni lim),
standardne boje: bijela (RAL 9002), smeđa (RAL 8017),
vrata većih visina podižu se lančanikom, a postoji i mogućnost ugradnje više tipova motora, ovisno o veličini vrata i tipu vodilica, sa ili bez daljinskog upravljanja.

IZBOR PROZORA
Ukoliko želite uljepšati i istaknuti  izgled zgrade i osigurajte dnevno svjetlo u vašoj garaži, rješenje je ugradnja prozora na vrata.
Na raspolaganju je nekoliko dimenzija prozora sa ostakljenjem od dvostrukog pleksiglasa ili u izvedbi izo-stakla, te okvirima u bijeloj ili crnoj boji. Po želji, okvir prozora moguće je plastificirati u neku drugu željenu boju.

Također u ponudi imamo i aluminijska sekcijska vrata s ostakljenjem predviđena su za pogone, servise, auto-praonice, stanice za tehnički pregled vozila i ostale slične industrijske objekte za koje je nužno maksimalno moguće dnevno osvjetljenje. Vrata se izrađuju prema dimenzijama otvora do maksimalne širine 600 cm, a podizanje vrata može biti ručno ili motorno. Aluminijski profili mogu biti eloksirani ili sa završnim slojem od pečenog poliestera u bojama prema želji kupca.