***CAME

Motori marke CAME, kao i svi CAME dijelovi su 100% originalni, proizvedeni su u Italiji i  zadovoljavaju sve EU uvjete.

 

Jamstvo na proizvode Came je 2 godine i 7 godina na raspoloživost svih rezervnih dijelova.

Motori za sekcijska garažna vrata – VER

Multifunkcionalan u svojoj primjeni, savršeno se prilagođava na mnoga garažna vrata. Svijetlo pruža potpunu ugodnost, laganom integracijom. Lako se ugrađuje, jednostavan je za uporabu, te ima izuzetnu snagu. Širok asortiman dodatnih opcija za upravljanje i za  sigurnost kompletira ponudu ovih vrata. Dostupan na 24 V.

Motori za industrijska vrata CBX i CBXE

Za industrijska sekcijska i klizna vrata.Varijante sa elektronskim i mehaničkim krajnjim prekidačima.Opremljeni sa komandnim modulom.
CBX: motor za industrijska sekcijska, klizna i knjiga vrata. Inovativno rješenje za velika industrijska vrata s posebnim potrebama kao npr. veliki broj otvaranja. Specifičan je jer ima mogućnost instaliranja u vodoravnoj poziciji. Svojstven je za aplikaciju na sekcijska vrata.

Motori za industrijska vrata F4000

Najčešće se primjenjuje u industriji, ali u nekim slučajevima i u rezidencijalnim kontekstima. Prilagodljiv i adekvatan za vrata s jednim krilom s jedne strane i dvostrukim sklapajućim krilima s druge. Serija motora F4000 je idealno rješenje za bilo koga tko mora automatizirati  klizna vrata. Pričvršćen za vodilicu krilo vrata, ovisno što prostor dozvoljava, klizi po liniji vodilice  i osigurava laganu prohodnost.
F4000 je dizajniran s  aluminijskom montažnom pločicom, kako bi se omogućilo brzo instaliranje krila ili prozora.

Motori za industrijska vrata H

Fleksibilnost, lako podizanje i sigurnost pri radu su glavne odlike po kojima je ovaj motor prepoznatljiv. Prikladan je za sve vrste rolo vrata.