Motori za garažna i industrijska  sekcijska vrata talijanske marke BFT dostupni su u nekoliko modela. Jednostavni za rukovanje, uvijek dostupni na lageru za isporuku u najkraćem roku.

 

Botticelli

Elektromehanički uređaj 24 V za sekcijska  garažna vrata. Maksimalna potezna snaga 600N (60 kg)

Krajnji prekidači putem encodera i mehaničkog stopera u otvaranju; sustav zaštite od nagnječenja putem upravljačke jedinice; Ugrađeni radio prijemnik sa mogućnošću memoriranja 10 daljinskih upravljača

EOS 120

Elektromehanički uređaj 24 V sa lančanim prijenosom za sekcijska garažna vrata sa maksimalnom poteznom snagom od 1200N (120 kg)

Krajnji položaji određeni putem enkodera i mehaničkog graničnika u otvaranju; sustav zaštite od nagnječenja putem upravljačke jedinice, koja se programira putem LCD zaslona, sa ugrađenim radio prijemnikom sa 64 memorijska mjesta.

ARGO – industrijski bočni motor

Elektromehanički ireverzibilni uređaj 24 V predviđen za konstantan rad za sekcijska vrata do  20 m²


Posjeduje: krajnje prekidače putem apsolutnog enkodera, sustav zaštite od nagnječenja, usporavanje u otvaranju i zatvaranju, funkciju samopodešavanja potrebnih parametara putem ugrađene upravljačke jedinice sa radioprijemnikom te posebnim sustavom za podešavanje nulte pozicije radi brze i jednostavne ugradnje.                                                             Maksimalna brzina otvaranja 30 okr/min.; maksimalni okretni moment 55 Nm