047 645-079, 099 512-2157 info@five-stars.hr
Pon-Sub: 08:00-17:00 Nedjeljom ne radimo
Selce 52, 47000 Karlovac Hrvatska

O nama

Naš primarni cilj je zadovoljan kupac, a to osigurava naša povoljna cijena, vrhunska kvaliteta proizvoda (američka i europska kvaliteta ) i usluga i dugogodišnje jamstvo na sve vrste proizvoda i usluga koje pružamo.
Usluge kojima se bavimo su prodaja, ugradnja i održavanje svih vrsta garažnih vrata, industrijskih vrata, protupožarnih vrata, protuprovalnih vrata, motora za klizna vrata, motora za krilna vrata, parkirnih sistema, PVC i ALU stolarije.
Kontaktirajte nas bez obveze i iskoristite priliku da Vam ponudimo visoko kvalitetne proizvode za osjetno nižu cijenu (za razliku od konkurencije).
U suradnji smo s dobavljačem AMCRO TEHNIKA za garažna vrata, industrijska vrata, motore za garažna vrata, motore za industrijska vrata i automatiku za dvorišne ograde (vrata), te smo ovlašteni distributeri i serviseri - za sve vrste garažnih i industrijskih vrata, za motore za garažna vrata, za motore za industrijska vrata, te za automatiku za dvorišne ograde (vrata).

Besplatna izmjera vrata

Izmjera na objektu je potpuno besplatna, a uz nju dobivate i stručne savjete koji su Vam potrebni. Kontaktirajte nas, a sve ostalo je naša briga.

Ugradnja garažnih vrata

Stručni tim montera garantira da će vrata biti ugrađena kvalitetno i brzo. U jednom danu do novih vrata.

Ugradnja industrijskih vrata

Toplinski izolirana sekcijska industrijska vrata sastavljena su od komponenti europskih proizvođača koji posjeduju ISO 9001 certifikat, a ugradnju vrši stručni tim.

Automatizacija svih modela

Garažna i industrijska vrata, dvorišna vrata i parkirni sistemi  na motorno pokretanje  pomoću daljinskih upravljača. Komfor koji svaki kupac zaslužuje.

Ugradnja rolo vrata

Ugradnjom rolo vrata štedi se prostor unutar garaže i on ostaje u potpunost slobodan.  Rolo vrata nudimo u aluminijskoj, čeličnoj, rešetkastoj ili perforiranoj varijanti, sa i bez izolacije.

Ugradnja protupožarnih vrata

Protupožarna vrata neizostavan su proizvod današnjeg vremena, a ovisno o namjeni objekta mogu biti vatrootpornosti 30, 60, 90 ili 120 minuta.

Oprema za parkirališta

Parkirne rampe i  parkirni stupići – mehanički ili na dalj.upravljanje, štite Vaš parkirni prostor i nema više neželjenih posjetitelja.

Ostali proizvodi

U ponudi imamo daljinske upravljače za sve tipove garažnih i industrijskih motora, kao i za motore za dvorišna vrata, rampe, automatske parkirne sisteme....

 

Izrada i ugradnja pješačkih prolaznih vrata

Sekcijska vrata nudimo  i u varijanti s ugrađenim pješačkim prolaznim vratima, popularno rješenje za prolazne garaže, radione, auto servise…

Saznajte informativnu cijenu vrata. Online izmjera

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). aboutcookies.org