Toplinski neizolirana sekcijska industrijska vrata

Steel door 2411/2415

Toplinski neizolirana Steel door 2411/2415 sekcijska industrijska vrata .

24-GUAGE RIBBED STEEL DOOR Model 2411

Lim čelične ploče je prešan sa 2 dublje strane i 4 pliće horizontalne pruge u svakoj sekciji, dvostruko pocinčan i plastificiran. U ponudi su širine do 610 cm, a maksimalna površina vrata je 30 m2.

24/20 GUAGE RIBBED STEEL DOOR Model 2415/2420

Oba modela vrata imaju čelični lim koji  je prešan s 2 dublje i 4 pliće pruge u svakoj sekciji, dvostruko je pocinčan i plastificiran. U ponudi su  su sve širine do 730 cm, a maksimalna površina  vrata je 40 m2.

26 GUAGE FLUSH STEEL DOOR

Spomenuti model vrata je najčvršći i najsigurniji u proizvodnom programu. Čelični lim je dvostruko pocinčan i plastificiran i prešan u ravnu ploču. Na raspolaganju su sve širine do 730 cm, a maksimalna površina je 40 m2.

Za sve moguće zahtjeve, mi imamo odgovarajući tip i veličinu vrata. Wayne-Dalton vrata su na raspolaganju u širokom izboru čvrstoće i kvalitete lima, izgleda, veličina i boja. Pocinčani C-profili za ojačanje koji se nalaze na krajevima i u sredini sekcija, osiguravaju iznimnu čvrstoću i krutost vrata.
Svi spomenuti  modeli čeličnih vrata imaju profilirane spojeve između sekcija za zaštitu od nepogodnih vremenskih utjecaja.
Kutni profil na krajevima zaštićuje vrata i od oštećenja na dovratnicima otvora.
Vertikalna ojačanja su pričvršćena zakovicama i na rubovima, a na sredini su zaljepljena na vanjski lim sekcije. Svi profili za ojačanje imaju pripremljena prešana udubljenja na mjestima gdje se montiraju samorezni vijci, a time se ubrzava i sama montaža vrata. Vrata se postavljaju na vodilice, na unutarnje lice zida u prostoriji, a brtve se gumenim brtvama.
Posljednja (donja) sekcija uključuje i gumenu brtvu sa čeličnim profilom za ojačanje donjeg dijela vrata.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas info@five-stars.hr