Serija SLY300/SLY500/SLY1000

Motori za otvaranje kliznih dvorišnih vrata

Djelotvornost i stil
SLY modeli motora konstruirani sa najvišom mogućom razinom trajnosti i sigurnosti. Elegantan i moderan industrijski dizajn, te velika pouzdanost karakteristike su svih SLY modela motora, koji služe za otvaranje kliznih vrata. Motori SLY odličan su odabir za stambene ili poslovne objekte, a  predviđeni su za vrata težine do 250, 300, 500 ili 1000 kg.

Vrhunska pouzdanost
Motori serije SLY imaju pokretačke sustave za veliko radno opterećenje s pužnim prijenosom, koji garantira godine mirnog i pouzdanog rada.

Mogućnosti naručivanja
Osnovni ciljevi su fleksibilnost i praktičnost. Stoga se motori serije SLY mogu kupiti sami, s električkim upravljačkim jedinicama ili u kompletu sa svom potrebnom opremom za rjeđu ili čestu uporabu, za malo ili veliko radno opterećenje. Ovisno o težini vratnog krila i broju ciklusa otvaranja, moguće je birati  između plastične zupčaste letve za malo opterećenje ili plastične zupčaste letve sa čeličnom jezgrom, te  čelične zupčaste letve za veliko opterećenje.

Naručite samo ono što Vam odgovara!

PROJEKTIRAN, IMAJUĆI NA UMU PROFESIONALCE
Pokretači serije SLY opremljeni su magnetnim graničnim prekidačima, što izuzetno olakšava podešavanje graničnih položaja vrata.

Lako instaliranje

Kao i sve ostale “Chamberlain Liftmaster” motore, tako je i SLY seriju motora vrlo lako i jednostavno  ugraditi. Moguće ih je isporučiti  s temeljnom pločom podesive visine. Za razliku od drugih tipova motora, popravci i zamjene traju minute, a ne sate.

ZA KUPCE KOJI TRAŽE NAJBOLJE

Maksimalna zaštita

Motore serije SLY mehanički blokiraju vrata, što onemogućuje ulaz uljezima uporabom fizičke ili mehaničke sile.

Dodatna sigurnost

Za slučaj nestanka napajanja električnom energijom, svaka vrata imaju mogućnost ručnog pokretanja krila uporabom ključa za mehaničko oslobađanje, što je veliki korak u podizanju razine sigurnosti.

Izrađeno da traje godinama

Upravljačka jedinica i glava motora ugrađeni su ispod čvrstog kućišta, čime su dodatno zaštićeni od oštećenja i elementarnih nepogoda.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas info@five-stars.hr